Atıf Formatları
Probiyotik boza üretiminin fermentasyon ve depolama aşamasında şeker içeriği değişiminin belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. ARSLAN TONTUL Et Al. , "Probiyotik boza üretiminin fermentasyon ve depolama aşamasında şeker içeriği değişiminin belirlenmesi," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.88, 2012

ARSLAN TONTUL, S. Et Al. 2012. Probiyotik boza üretiminin fermentasyon ve depolama aşamasında şeker içeriği değişiminin belirlenmesi. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Konya, Turkey), 88.

ARSLAN TONTUL, S., ERBAŞ, M., & DURAK, A. N., (2012). Probiyotik boza üretiminin fermentasyon ve depolama aşamasında şeker içeriği değişiminin belirlenmesi . 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.88). Konya, Turkey

ARSLAN TONTUL, SULTAN, MUSTAFA ERBAŞ, And ATİKE NUR DURAK. "Probiyotik boza üretiminin fermentasyon ve depolama aşamasında şeker içeriği değişiminin belirlenmesi," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Turkey, 2012

ARSLAN TONTUL, SULTAN A. Et Al. "Probiyotik boza üretiminin fermentasyon ve depolama aşamasında şeker içeriği değişiminin belirlenmesi." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, pp.88, 2012

ARSLAN TONTUL, S. ERBAŞ, M. And DURAK, A. N. (2012) . "Probiyotik boza üretiminin fermentasyon ve depolama aşamasında şeker içeriği değişiminin belirlenmesi." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Konya, Turkey, p.88.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SULTAN ARSLAN TONTUL Et Al. }, title={Probiyotik boza üretiminin fermentasyon ve depolama aşamasında şeker içeriği değişiminin belirlenmesi}, congress name={3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2012}, pages={88} }