B. GÜNERİ, "Türkiye’de Gastronomi Eğitimi Üzerine Gerçekleştirilen Araştırmalar: Bir Sistematik Derleme," In Gastronomide Sistematik Araştırmalar , İstanbul: Oğlak Yayınlar, 2021, pp.39-58.
GÜNERİ, B. Türkiye’de Gastronomi Eğitimi Üzerine Gerçekleştirilen Araştırmalar: Bir Sistematik Derleme. 2021. In Gastronomide Sistematik Araştırmalar , Oğlak Yayınlar, İstanbul, 39-58.
GÜNERİ, B., (2021). Türkiye’de Gastronomi Eğitimi Üzerine Gerçekleştirilen Araştırmalar: Bir Sistematik Derleme. Gastronomide Sistematik Araştırmalar (pp.39-58), İstanbul: Oğlak Yayınlar.
GÜNERİ, BEYSUN. "Türkiye’de Gastronomi Eğitimi Üzerine Gerçekleştirilen Araştırmalar: Bir Sistematik Derleme." In Gastronomide Sistematik Araştırmalar , 39-58. İstanbul: Oğlak Yayınlar, 2021
GÜNERİ, BEYSUN. "Türkiye’de Gastronomi Eğitimi Üzerine Gerçekleştirilen Araştırmalar: Bir Sistematik Derleme." Gastronomide Sistematik Araştırmalar , Oğlak Yayınlar, 2021, pp.39-58.
GÜNERİ, B. (2021) "Türkiye’de Gastronomi Eğitimi Üzerine Gerçekleştirilen Araştırmalar: Bir Sistematik Derleme", Gastronomide Sistematik Araştırmalar . İstanbul: Oğlak Yayınlar.
@bookchapter{bookchapter, author ={BEYSUN GÜNERİ}, chaptertitle={Türkiye’de Gastronomi Eğitimi Üzerine Gerçekleştirilen Araştırmalar: Bir Sistematik Derleme}, booktitle={ Gastronomide Sistematik Araştırmalar}, publisher={Oğlak Yayınlar}, city={İstanbul},year={2021} }