Atıf Formatları
Osmanlı Mutfağının Füzyon Mutfağı Çerçevesinde Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Tarınç Et Al. , "Osmanlı Mutfağının Füzyon Mutfağı Çerçevesinde Değerlendirilmesi," International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR) , vol.6, no.43, pp.3045-3053, 2019

Tarınç, A. Et Al. 2019. Osmanlı Mutfağının Füzyon Mutfağı Çerçevesinde Değerlendirilmesi. International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR) , vol.6, no.43 , 3045-3053.

Tarınç, A., Yıldırım, G., & Kılınç, C. Ç., (2019). Osmanlı Mutfağının Füzyon Mutfağı Çerçevesinde Değerlendirilmesi. International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR) , vol.6, no.43, 3045-3053.

Tarınç, ABDULLAH, Gülsün Yıldırım, And CEYHUN ÇAĞLAR KILINÇ. "Osmanlı Mutfağının Füzyon Mutfağı Çerçevesinde Değerlendirilmesi," International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR) , vol.6, no.43, 3045-3053, 2019

Tarınç, ABDULLAH Et Al. "Osmanlı Mutfağının Füzyon Mutfağı Çerçevesinde Değerlendirilmesi." International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR) , vol.6, no.43, pp.3045-3053, 2019

Tarınç, A. Yıldırım, G. And Kılınç, C. Ç. (2019) . "Osmanlı Mutfağının Füzyon Mutfağı Çerçevesinde Değerlendirilmesi." International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR) , vol.6, no.43, pp.3045-3053.

@article{article, author={ABDULLAH TARINÇ Et Al. }, title={Osmanlı Mutfağının Füzyon Mutfağı Çerçevesinde Değerlendirilmesi}, journal={International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR)}, year=2019, pages={3045-3053} }