M. S. SEKRETER Et Al. , "Şirketlerin Derecelendirilmesine İlişkin Bir Model Önerisi: Gıda Sektörüne Yönelik Bir Uygulama," Akdeniz Üniversitesi İ.İ.B.F. Dergisi , no.8, pp.139-155, 2004
SEKRETER, M. S. Et Al. 2004. Şirketlerin Derecelendirilmesine İlişkin Bir Model Önerisi: Gıda Sektörüne Yönelik Bir Uygulama. Akdeniz Üniversitesi İ.İ.B.F. Dergisi , no.8 , 139-155.
SEKRETER, M. S., AKYÜZ, G., & İPEKÇİ ÇETİN, E., (2004). Şirketlerin Derecelendirilmesine İlişkin Bir Model Önerisi: Gıda Sektörüne Yönelik Bir Uygulama. Akdeniz Üniversitesi İ.İ.B.F. Dergisi , no.8, 139-155.
SEKRETER, MEHMET, GÖKHAN AKYÜZ, And EMRE İPEKÇİ ÇETİN. "Şirketlerin Derecelendirilmesine İlişkin Bir Model Önerisi: Gıda Sektörüne Yönelik Bir Uygulama," Akdeniz Üniversitesi İ.İ.B.F. Dergisi , no.8, 139-155, 2004
SEKRETER, MEHMET S. Et Al. "Şirketlerin Derecelendirilmesine İlişkin Bir Model Önerisi: Gıda Sektörüne Yönelik Bir Uygulama." Akdeniz Üniversitesi İ.İ.B.F. Dergisi , no.8, pp.139-155, 2004
SEKRETER, M. S. AKYÜZ, G. And İPEKÇİ ÇETİN, E. (2004) . "Şirketlerin Derecelendirilmesine İlişkin Bir Model Önerisi: Gıda Sektörüne Yönelik Bir Uygulama." Akdeniz Üniversitesi İ.İ.B.F. Dergisi , no.8, pp.139-155.
@article{article, author={MEHMET SERHAN SEKRETER Et Al. }, title={Şirketlerin Derecelendirilmesine İlişkin Bir Model Önerisi: Gıda Sektörüne Yönelik Bir Uygulama}, journal={Akdeniz Üniversitesi İ.İ.B.F. Dergisi}, year=2004, pages={139-155} }