Atıf Formatları
Fermantasyon Tekniği İle Katma Değeri Yüksek Ürünlerin Üretiminde İşlenmiş Hayvansal Atıkların Substrat Olarak Kullanımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Karahalil And İ. Turhan, "Fermantasyon Tekniği İle Katma Değeri Yüksek Ürünlerin Üretiminde İşlenmiş Hayvansal Atıkların Substrat Olarak Kullanımı," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.1, 2016

Karahalil, E. And Turhan, İ. 2016. Fermantasyon Tekniği İle Katma Değeri Yüksek Ürünlerin Üretiminde İşlenmiş Hayvansal Atıkların Substrat Olarak Kullanımı. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 1.

Karahalil, E., & Turhan, İ., (2016). Fermantasyon Tekniği İle Katma Değeri Yüksek Ürünlerin Üretiminde İşlenmiş Hayvansal Atıkların Substrat Olarak Kullanımı . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.1). Edirne, Turkey

Karahalil, Ercan, And İRFAN TURHAN. "Fermantasyon Tekniği İle Katma Değeri Yüksek Ürünlerin Üretiminde İşlenmiş Hayvansal Atıkların Substrat Olarak Kullanımı," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016

Karahalil, Ercan And Turhan, İRFAN. "Fermantasyon Tekniği İle Katma Değeri Yüksek Ürünlerin Üretiminde İşlenmiş Hayvansal Atıkların Substrat Olarak Kullanımı." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.1, 2016

Karahalil, E. And Turhan, İ. (2016) . "Fermantasyon Tekniği İle Katma Değeri Yüksek Ürünlerin Üretiminde İşlenmiş Hayvansal Atıkların Substrat Olarak Kullanımı." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.1.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Ercan Karahalil And author={İRFAN TURHAN}, title={Fermantasyon Tekniği İle Katma Değeri Yüksek Ürünlerin Üretiminde İşlenmiş Hayvansal Atıkların Substrat Olarak Kullanımı}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={1} }