Atıf Formatları
Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Susam
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. ONUR, "Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Susam," 1st INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS/6. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ , Bursa, Turkey, pp.132, 2017

ONUR, N. 2017. Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Susam. 1st INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS/6. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ , (Bursa, Turkey), 132.

ONUR, N., (2017). Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Susam . 1st INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS/6. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ (pp.132). Bursa, Turkey

ONUR, NESLİHAN. "Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Susam," 1st INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS/6. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ, Bursa, Turkey, 2017

ONUR, NESLİHAN. "Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Susam." 1st INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS/6. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ , Bursa, Turkey, pp.132, 2017

ONUR, N. (2017) . "Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Susam." 1st INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS/6. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ , Bursa, Turkey, p.132.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NESLİHAN ONUR}, title={Türk Mutfak Kültüründe Özel Bir Tat: Susam}, congress name={1st INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS/6. ULUSAL KIRSAL TURİZM KONGRESİ}, city={Bursa}, country={Turkey}, year={2017}, pages={132} }