H. KALKAN Et Al. , "Sera Güzlük Domates Yetiştiriciliğinde Yeni Eğilim: Sıvı Organik Gübre Tüketimi," Acedemia Journal of Engineering and Applied Sciences , vol.2, no.3, pp.92-100, 2017
KALKAN, H. Et Al. 2017. Sera Güzlük Domates Yetiştiriciliğinde Yeni Eğilim: Sıvı Organik Gübre Tüketimi. Acedemia Journal of Engineering and Applied Sciences , vol.2, no.3 , 92-100.
KALKAN, H., GÖZÜKARA, G., & KAPLAN, M., (2017). Sera Güzlük Domates Yetiştiriciliğinde Yeni Eğilim: Sıvı Organik Gübre Tüketimi. Acedemia Journal of Engineering and Applied Sciences , vol.2, no.3, 92-100.
KALKAN, HÜSEYİN, GAFUR GÖZÜKARA, And MUSTAFA KAPLAN. "Sera Güzlük Domates Yetiştiriciliğinde Yeni Eğilim: Sıvı Organik Gübre Tüketimi," Acedemia Journal of Engineering and Applied Sciences , vol.2, no.3, 92-100, 2017
KALKAN, HÜSEYİN Et Al. "Sera Güzlük Domates Yetiştiriciliğinde Yeni Eğilim: Sıvı Organik Gübre Tüketimi." Acedemia Journal of Engineering and Applied Sciences , vol.2, no.3, pp.92-100, 2017
KALKAN, H. GÖZÜKARA, G. And KAPLAN, M. (2017) . "Sera Güzlük Domates Yetiştiriciliğinde Yeni Eğilim: Sıvı Organik Gübre Tüketimi." Acedemia Journal of Engineering and Applied Sciences , vol.2, no.3, pp.92-100.
@article{article, author={HÜSEYİN KALKAN Et Al. }, title={Sera Güzlük Domates Yetiştiriciliğinde Yeni Eğilim: Sıvı Organik Gübre Tüketimi}, journal={Acedemia Journal of Engineering and Applied Sciences}, year=2017, pages={92-100} }