f. Seyitoğlu And O. ÇALIŞKAN, "Akademik Disiplin Olarak Gastronomi: Kavramsal Bir Çalışma," Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.15, no.3, pp.523-537, 2018
Seyitoğlu, f. And ÇALIŞKAN, O. 2018. Akademik Disiplin Olarak Gastronomi: Kavramsal Bir Çalışma. Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.15, no.3 , 523-537.
Seyitoğlu, f., & ÇALIŞKAN, O., (2018). Akademik Disiplin Olarak Gastronomi: Kavramsal Bir Çalışma. Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.15, no.3, 523-537.
Seyitoğlu, faruk, And OSMAN ÇALIŞKAN. "Akademik Disiplin Olarak Gastronomi: Kavramsal Bir Çalışma," Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.15, no.3, 523-537, 2018
Seyitoğlu, faruk And ÇALIŞKAN, OSMAN. "Akademik Disiplin Olarak Gastronomi: Kavramsal Bir Çalışma." Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.15, no.3, pp.523-537, 2018
Seyitoğlu, f. And ÇALIŞKAN, O. (2018) . "Akademik Disiplin Olarak Gastronomi: Kavramsal Bir Çalışma." Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.15, no.3, pp.523-537.
@article{article, author={faruk Seyitoğlu And author={OSMAN ÇALIŞKAN}, title={Akademik Disiplin Olarak Gastronomi: Kavramsal Bir Çalışma}, journal={Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi}, year=2018, pages={523-537} }