A. KÜÇÜKÇETİN, "Probiyotik Gıdaların Sertifikasyonu," 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi , Antalya, Turkey, pp.270, 2015
KÜÇÜKÇETİN, A. 2015. Probiyotik Gıdaların Sertifikasyonu. 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi , (Antalya, Turkey), 270.
KÜÇÜKÇETİN, A., (2015). Probiyotik Gıdaların Sertifikasyonu . 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi (pp.270). Antalya, Turkey
KÜÇÜKÇETİN, AHMET. "Probiyotik Gıdaların Sertifikasyonu," 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi, Antalya, Turkey, 2015
KÜÇÜKÇETİN, AHMET. "Probiyotik Gıdaların Sertifikasyonu." 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi , Antalya, Turkey, pp.270, 2015
KÜÇÜKÇETİN, A. (2015) . "Probiyotik Gıdaların Sertifikasyonu." 2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi , Antalya, Turkey, p.270.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AHMET KÜÇÜKÇETİN}, title={Probiyotik Gıdaların Sertifikasyonu}, congress name={2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2015}, pages={270} }