H. AKSU Et Al. , "Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi.," YYÜ. Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.81, no.1-2, pp.86-90, 1997
AKSU, H. Et Al. 1997. Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi.. YYÜ. Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.81, no.1-2 , 86-90.
AKSU, H., ERKAN, N., ÇOLAK, H., VARLIK, C., GÖKOĞLU, N., & UĞUR, M., (1997). Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi.. YYÜ. Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.81, no.1-2, 86-90.
AKSU, H Et Al. "Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi.," YYÜ. Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.81, no.1-2, 86-90, 1997
AKSU, H Et Al. "Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi.." YYÜ. Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.81, no.1-2, pp.86-90, 1997
AKSU, H. Et Al. (1997) . "Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi.." YYÜ. Veteriner Fakültesi Dergisi , vol.81, no.1-2, pp.86-90.
@article{article, author={H AKSU Et Al. }, title={Farklı asit-tuz konsantrasyonlarıyla hamsi marinatı üretimi esnasında oluşan bazı değişiklikler ve raf ömrünün belirlenmesi.}, journal={YYÜ. Veteriner Fakültesi Dergisi}, year=1997, pages={86-90} }