Atıf Formatları
Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. EREN Et Al. , "Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme," Turizm Akademik Dergisi , vol.4, no.2, pp.77-89, 2017

EREN, R. Et Al. 2017. Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme. Turizm Akademik Dergisi , vol.4, no.2 , 77-89.

EREN, R., SÜREN, T., & KIZILELİ, M., (2017). Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme. Turizm Akademik Dergisi , vol.4, no.2, 77-89.

EREN, RAMAZAN, TUFAN SÜREN, And MEHMET KIZILELİ. "Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme," Turizm Akademik Dergisi , vol.4, no.2, 77-89, 2017

EREN, RAMAZAN Et Al. "Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme." Turizm Akademik Dergisi , vol.4, no.2, pp.77-89, 2017

EREN, R. SÜREN, T. And KIZILELİ, M. (2017) . "Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme." Turizm Akademik Dergisi , vol.4, no.2, pp.77-89.

@article{article, author={RAMAZAN EREN Et Al. }, title={Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme}, journal={Turizm Akademik Dergisi}, year=2017, pages={77-89} }