H. KAMAN Et Al. , "Farklı Sulama Suyu Tuzluluğunun Domateste Yaprak Alanı ve Kuru Madde Üzerine Etkileri," 2.Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi , vol.1, Tokat, Turkey, pp.27, 2017
KAMAN, H. Et Al. 2017. Farklı Sulama Suyu Tuzluluğunun Domateste Yaprak Alanı ve Kuru Madde Üzerine Etkileri. 2.Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi , (Tokat, Turkey), 27.
KAMAN, H., KURUNÇ, A., DEMİR, H., TEZCAN, A., SAYICI, A., CAN, M., ... GÖKÇEN, U.(2017). Farklı Sulama Suyu Tuzluluğunun Domateste Yaprak Alanı ve Kuru Madde Üzerine Etkileri . 2.Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi (pp.27). Tokat, Turkey
KAMAN, HARUN Et Al. "Farklı Sulama Suyu Tuzluluğunun Domateste Yaprak Alanı ve Kuru Madde Üzerine Etkileri," 2.Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi, Tokat, Turkey, 2017
KAMAN, HARUN Et Al. "Farklı Sulama Suyu Tuzluluğunun Domateste Yaprak Alanı ve Kuru Madde Üzerine Etkileri." 2.Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi , Tokat, Turkey, pp.27, 2017
KAMAN, H. Et Al. (2017) . "Farklı Sulama Suyu Tuzluluğunun Domateste Yaprak Alanı ve Kuru Madde Üzerine Etkileri." 2.Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi , Tokat, Turkey, p.27.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HARUN KAMAN Et Al. }, title={Farklı Sulama Suyu Tuzluluğunun Domateste Yaprak Alanı ve Kuru Madde Üzerine Etkileri}, congress name={2.Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi}, city={Tokat}, country={Turkey}, year={2017}, pages={27} }