Atıf Formatları
Farklı Sulama Suyu Tuzluluğunun Domateste Yaprak Alanı ve Kuru Madde Üzerine Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. KAMAN Et Al. , "Farklı Sulama Suyu Tuzluluğunun Domateste Yaprak Alanı ve Kuru Madde Üzerine Etkileri," 2.Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi , vol.1, Tokat, Turkey, pp.27, 2017

KAMAN, H. Et Al. 2017. Farklı Sulama Suyu Tuzluluğunun Domateste Yaprak Alanı ve Kuru Madde Üzerine Etkileri. 2.Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi , (Tokat, Turkey), 27.

KAMAN, H., KURUNÇ, A., DEMİR, H., TEZCAN, A., SAYICI, A., CAN, M., ... GÖKÇEN, U.(2017). Farklı Sulama Suyu Tuzluluğunun Domateste Yaprak Alanı ve Kuru Madde Üzerine Etkileri . 2.Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi (pp.27). Tokat, Turkey

KAMAN, HARUN Et Al. "Farklı Sulama Suyu Tuzluluğunun Domateste Yaprak Alanı ve Kuru Madde Üzerine Etkileri," 2.Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi, Tokat, Turkey, 2017

KAMAN, HARUN Et Al. "Farklı Sulama Suyu Tuzluluğunun Domateste Yaprak Alanı ve Kuru Madde Üzerine Etkileri." 2.Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi , Tokat, Turkey, pp.27, 2017

KAMAN, H. Et Al. (2017) . "Farklı Sulama Suyu Tuzluluğunun Domateste Yaprak Alanı ve Kuru Madde Üzerine Etkileri." 2.Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi , Tokat, Turkey, p.27.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HARUN KAMAN Et Al. }, title={Farklı Sulama Suyu Tuzluluğunun Domateste Yaprak Alanı ve Kuru Madde Üzerine Etkileri}, congress name={2.Ulusal Biyosistem Mühendisliği Kongresi}, city={Tokat}, country={Turkey}, year={2017}, pages={27} }