M. ORAL Et Al. , "Meyve Suyu Ürünlerinde Kalite ve Gıda Güvence Sistemlerine Yönelik Tüketici Farkındalığı," 1. Ulusal Türizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1-2, 2015
ORAL, M. Et Al. 2015. Meyve Suyu Ürünlerinde Kalite ve Gıda Güvence Sistemlerine Yönelik Tüketici Farkındalığı. 1. Ulusal Türizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 1-2.
ORAL, M., AKPINAR, M. G., & GÜL, M., (2015). Meyve Suyu Ürünlerinde Kalite ve Gıda Güvence Sistemlerine Yönelik Tüketici Farkındalığı . 1. Ulusal Türizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi (pp.1-2). Antalya, Turkey
ORAL, MÜKERREM, METİN GÖKSEL AKPINAR, And MEVLÜT GÜL. "Meyve Suyu Ürünlerinde Kalite ve Gıda Güvence Sistemlerine Yönelik Tüketici Farkındalığı," 1. Ulusal Türizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2015
ORAL, MÜKERREM Et Al. "Meyve Suyu Ürünlerinde Kalite ve Gıda Güvence Sistemlerine Yönelik Tüketici Farkındalığı." 1. Ulusal Türizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1-2, 2015
ORAL, M. AKPINAR, M. G. And GÜL, M. (2015) . "Meyve Suyu Ürünlerinde Kalite ve Gıda Güvence Sistemlerine Yönelik Tüketici Farkındalığı." 1. Ulusal Türizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1-2.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MÜKERREM ORAL Et Al. }, title={Meyve Suyu Ürünlerinde Kalite ve Gıda Güvence Sistemlerine Yönelik Tüketici Farkındalığı}, congress name={1. Ulusal Türizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2015}, pages={1-2} }