Atıf Formatları
Meyve Suyu Ürünlerinde Kalite ve Gıda Güvence Sistemlerine Yönelik Tüketici Farkındalığı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ORAL Et Al. , "Meyve Suyu Ürünlerinde Kalite ve Gıda Güvence Sistemlerine Yönelik Tüketici Farkındalığı," 1. Ulusal Türizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1-2, 2015

ORAL, M. Et Al. 2015. Meyve Suyu Ürünlerinde Kalite ve Gıda Güvence Sistemlerine Yönelik Tüketici Farkındalığı. 1. Ulusal Türizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 1-2.

ORAL, M., AKPINAR, M. G., & GÜL, M., (2015). Meyve Suyu Ürünlerinde Kalite ve Gıda Güvence Sistemlerine Yönelik Tüketici Farkındalığı . 1. Ulusal Türizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi (pp.1-2). Antalya, Turkey

ORAL, MÜKERREM, METİN GÖKSEL AKPINAR, And MEVLÜT GÜL. "Meyve Suyu Ürünlerinde Kalite ve Gıda Güvence Sistemlerine Yönelik Tüketici Farkındalığı," 1. Ulusal Türizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2015

ORAL, MÜKERREM Et Al. "Meyve Suyu Ürünlerinde Kalite ve Gıda Güvence Sistemlerine Yönelik Tüketici Farkındalığı." 1. Ulusal Türizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1-2, 2015

ORAL, M. AKPINAR, M. G. And GÜL, M. (2015) . "Meyve Suyu Ürünlerinde Kalite ve Gıda Güvence Sistemlerine Yönelik Tüketici Farkındalığı." 1. Ulusal Türizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1-2.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MÜKERREM ORAL Et Al. }, title={Meyve Suyu Ürünlerinde Kalite ve Gıda Güvence Sistemlerine Yönelik Tüketici Farkındalığı}, congress name={1. Ulusal Türizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2015}, pages={1-2} }