Atıf Formatları
YÖRESEL YEMEKLERİN BÖLGE RESTORANLARINDA KULLANILMA DURUMU: MENGEN ÖRNEĞİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. ERDEM Et Al. , "YÖRESEL YEMEKLERİN BÖLGE RESTORANLARINDA KULLANILMA DURUMU: MENGEN ÖRNEĞİ," 1. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONGRESİ , Kastamonu, Turkey, pp.18-33, 2017

ERDEM, Ö. Et Al. 2017. YÖRESEL YEMEKLERİN BÖLGE RESTORANLARINDA KULLANILMA DURUMU: MENGEN ÖRNEĞİ. 1. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONGRESİ , (Kastamonu, Turkey), 18-33.

ERDEM, Ö., KEMER, A. K., & MIZRAK, M., (2017). YÖRESEL YEMEKLERİN BÖLGE RESTORANLARINDA KULLANILMA DURUMU: MENGEN ÖRNEĞİ . 1. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONGRESİ (pp.18-33). Kastamonu, Turkey

ERDEM, ÖZKAN, ALİ KEMAL KEMER, And METİN MIZRAK. "YÖRESEL YEMEKLERİN BÖLGE RESTORANLARINDA KULLANILMA DURUMU: MENGEN ÖRNEĞİ," 1. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONGRESİ, Kastamonu, Turkey, 2017

ERDEM, ÖZKAN Et Al. "YÖRESEL YEMEKLERİN BÖLGE RESTORANLARINDA KULLANILMA DURUMU: MENGEN ÖRNEĞİ." 1. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONGRESİ , Kastamonu, Turkey, pp.18-33, 2017

ERDEM, Ö. KEMER, A. K. And MIZRAK, M. (2017) . "YÖRESEL YEMEKLERİN BÖLGE RESTORANLARINDA KULLANILMA DURUMU: MENGEN ÖRNEĞİ." 1. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONGRESİ , Kastamonu, Turkey, pp.18-33.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZKAN ERDEM Et Al. }, title={YÖRESEL YEMEKLERİN BÖLGE RESTORANLARINDA KULLANILMA DURUMU: MENGEN ÖRNEĞİ}, congress name={1. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KONGRESİ}, city={Kastamonu}, country={Turkey}, year={2017}, pages={18-33} }