Ö. ERDEM Et Al. , "Yöresel Yemeklerin Bölge Restoranlarında Kullanılma Durumu: Mengen Örneği," Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.1, pp.44-61, 2018
ERDEM, Ö. Et Al. 2018. Yöresel Yemeklerin Bölge Restoranlarında Kullanılma Durumu: Mengen Örneği. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.1 , 44-61.
ERDEM, Ö., Mızrak, M., & KEMER, A. K., (2018). Yöresel Yemeklerin Bölge Restoranlarında Kullanılma Durumu: Mengen Örneği. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.1, 44-61.
ERDEM, ÖZKAN, Metin Mızrak, And Ali Kemal KEMER. "Yöresel Yemeklerin Bölge Restoranlarında Kullanılma Durumu: Mengen Örneği," Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.1, 44-61, 2018
ERDEM, ÖZKAN Et Al. "Yöresel Yemeklerin Bölge Restoranlarında Kullanılma Durumu: Mengen Örneği." Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.1, pp.44-61, 2018
ERDEM, Ö. Mızrak, M. And KEMER, A. K. (2018) . "Yöresel Yemeklerin Bölge Restoranlarında Kullanılma Durumu: Mengen Örneği." Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.1, pp.44-61.
@article{article, author={ÖZKAN ERDEM Et Al. }, title={Yöresel Yemeklerin Bölge Restoranlarında Kullanılma Durumu: Mengen Örneği}, journal={Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2018, pages={44-61} }