Atıf Formatları
Ekşi Hamur Fermantasyonunun Ekmek Hamurundaki Besin Bileşenleri ve Ekmeğin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

C. CANDAL USLU Et Al. , "Ekşi Hamur Fermantasyonunun Ekmek Hamurundaki Besin Bileşenleri ve Ekmeğin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.93, 2020

CANDAL USLU, C. Et Al. 2020. Ekşi Hamur Fermantasyonunun Ekmek Hamurundaki Besin Bileşenleri ve Ekmeğin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 93.

CANDAL USLU, C., KOÇ, A., & ERBAŞ, M., (2020). Ekşi Hamur Fermantasyonunun Ekmek Hamurundaki Besin Bileşenleri ve Ekmeğin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi . Türkiye 13. Gıda Kongresi (pp.93). Çanakkale, Turkey

CANDAL USLU, CİHADİYE, ANDAÇ KOÇ, And MUSTAFA ERBAŞ. "Ekşi Hamur Fermantasyonunun Ekmek Hamurundaki Besin Bileşenleri ve Ekmeğin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020

CANDAL USLU, CİHADİYE C. Et Al. "Ekşi Hamur Fermantasyonunun Ekmek Hamurundaki Besin Bileşenleri ve Ekmeğin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.93, 2020

CANDAL USLU, C. KOÇ, A. And ERBAŞ, M. (2020) . "Ekşi Hamur Fermantasyonunun Ekmek Hamurundaki Besin Bileşenleri ve Ekmeğin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.93.

@conferencepaper{conferencepaper, author={CİHADİYE CANDAL USLU Et Al. }, title={Ekşi Hamur Fermantasyonunun Ekmek Hamurundaki Besin Bileşenleri ve Ekmeğin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}, pages={93} }