B. TOKER And M. BAŞAR DEĞER, "Antalya’nın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi," In Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat , Ankara: DETAY YAYINCILIK, 2024, pp.671-687.
TOKER, B. And BAŞAR DEĞER, M. Antalya’nın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi. 2024. In Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat , DETAY YAYINCILIK, Ankara, 671-687.
TOKER, B., & BAŞAR DEĞER, M., (2024). Antalya’nın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi. Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat (pp.671-687), Ankara: DETAY YAYINCILIK.
TOKER, BORAN, And MERVE BAŞAR DEĞER. "Antalya’nın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi." In Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat , 671-687. Ankara: DETAY YAYINCILIK, 2024
TOKER, BORAN And BAŞAR DEĞER, MERVE B. . "Antalya’nın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi." Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat , DETAY YAYINCILIK, 2024, pp.671-687.
TOKER, B. And BAŞAR DEĞER, M. (2024) "Antalya’nın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi", Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat . Ankara: DETAY YAYINCILIK.
@bookchapter{bookchapter, author ={BORAN TOKER And author ={MERVE BAŞAR DEĞER}, chaptertitle={Antalya’nın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi}, booktitle={ Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat}, publisher={DETAY YAYINCILIK}, city={Ankara},year={2024} }