Atıf Formatları
Gastronomide Güncel Konular
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. ONUR, "Füzyon Mutfak," In Gastronomide Güncel Konular , Konya: Billur Yayınevi, 2018, pp.101-115.

ONUR, N. Füzyon Mutfak. 2018. In Gastronomide Güncel Konular , Billur Yayınevi, Konya, 101-115.

ONUR, N., (2018). Füzyon Mutfak. Gastronomide Güncel Konular (pp.101-115), Konya: Billur Yayınevi.

ONUR, NESLİHAN. "Füzyon Mutfak." In Gastronomide Güncel Konular , 101-115. Konya: Billur Yayınevi, 2018

ONUR, NESLİHAN. "Füzyon Mutfak." Gastronomide Güncel Konular , Billur Yayınevi, 2018, pp.101-115.

ONUR, N. (2018) "Füzyon Mutfak", Gastronomide Güncel Konular . Konya: Billur Yayınevi.

@bookchapter{bookchapter, author ={NESLİHAN ONUR}, chaptertitle={Füzyon Mutfak}, booktitle={ Gastronomide Güncel Konular}, publisher={Billur Yayınevi}, city={Konya},year={2018} }