Atıf Formatları
Karides eti I,le zenginleştirilmiş tortilla cipslerinin Kalite Özellikleri.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. K. TOPUZ And N. GÖKOĞLU, "Karides eti I,le zenginleştirilmiş tortilla cipslerinin Kalite Özellikleri.," Türkiye 11. Gıda Kongreresi , Hatay, Turkey, pp.192, 2012

TOPUZ, O. K. And GÖKOĞLU, N. 2012. Karides eti I,le zenginleştirilmiş tortilla cipslerinin Kalite Özellikleri.. Türkiye 11. Gıda Kongreresi , (Hatay, Turkey), 192.

TOPUZ, O. K., & GÖKOĞLU, N., (2012). Karides eti I,le zenginleştirilmiş tortilla cipslerinin Kalite Özellikleri. . Türkiye 11. Gıda Kongreresi (pp.192). Hatay, Turkey

TOPUZ, OSMAN, And NALAN GÖKOĞLU. "Karides eti I,le zenginleştirilmiş tortilla cipslerinin Kalite Özellikleri.," Türkiye 11. Gıda Kongreresi, Hatay, Turkey, 2012

TOPUZ, OSMAN K. And GÖKOĞLU, NALAN. "Karides eti I,le zenginleştirilmiş tortilla cipslerinin Kalite Özellikleri.." Türkiye 11. Gıda Kongreresi , Hatay, Turkey, pp.192, 2012

TOPUZ, O. K. And GÖKOĞLU, N. (2012) . "Karides eti I,le zenginleştirilmiş tortilla cipslerinin Kalite Özellikleri.." Türkiye 11. Gıda Kongreresi , Hatay, Turkey, p.192.

@conferencepaper{conferencepaper, author={OSMAN KADİR TOPUZ And author={NALAN GÖKOĞLU}, title={Karides eti I,le zenginleştirilmiş tortilla cipslerinin Kalite Özellikleri.}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongreresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={192} }