S. UZUNLU Et Al. , "Kefirin antimikrobiyal özelliğinin Staphylococcus aureus, Escherichia coli ve Enterococcus faecalis mikroorganizmaları üzerine etkisinin incelenmesi," 1. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.116-118, 2003
UZUNLU, S. Et Al. 2003. Kefirin antimikrobiyal özelliğinin Staphylococcus aureus, Escherichia coli ve Enterococcus faecalis mikroorganizmaları üzerine etkisinin incelenmesi. 1. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu , (Adana, Turkey), 116-118.
UZUNLU, S., DURAK, M. Z., DEMİR, M., & YILDIRIM, İ., (2003). Kefirin antimikrobiyal özelliğinin Staphylococcus aureus, Escherichia coli ve Enterococcus faecalis mikroorganizmaları üzerine etkisinin incelenmesi . 1. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu (pp.116-118). Adana, Turkey
UZUNLU, Sinan Et Al. "Kefirin antimikrobiyal özelliğinin Staphylococcus aureus, Escherichia coli ve Enterococcus faecalis mikroorganizmaları üzerine etkisinin incelenmesi," 1. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu, Adana, Turkey, 2003
UZUNLU, Sinan Et Al. "Kefirin antimikrobiyal özelliğinin Staphylococcus aureus, Escherichia coli ve Enterococcus faecalis mikroorganizmaları üzerine etkisinin incelenmesi." 1. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.116-118, 2003
UZUNLU, S. Et Al. (2003) . "Kefirin antimikrobiyal özelliğinin Staphylococcus aureus, Escherichia coli ve Enterococcus faecalis mikroorganizmaları üzerine etkisinin incelenmesi." 1. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.116-118.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sinan UZUNLU Et Al. }, title={Kefirin antimikrobiyal özelliğinin Staphylococcus aureus, Escherichia coli ve Enterococcus faecalis mikroorganizmaları üzerine etkisinin incelenmesi}, congress name={1. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2003}, pages={116-118} }