Atıf Formatları
Yeşil çay ekstraktı uygulaması ile dondurulmuş palamut balığı filetolarında lipid oksidasyonunun önlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

P. YERLİKAYA And N. GÖKOĞLU, "Yeşil çay ekstraktı uygulaması ile dondurulmuş palamut balığı filetolarında lipid oksidasyonunun önlenmesi," XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, , Rize, Turkey, pp.498, 2009

YERLİKAYA, P. And GÖKOĞLU, N. 2009. Yeşil çay ekstraktı uygulaması ile dondurulmuş palamut balığı filetolarında lipid oksidasyonunun önlenmesi. XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, , (Rize, Turkey), 498.

YERLİKAYA, P., & GÖKOĞLU, N., (2009). Yeşil çay ekstraktı uygulaması ile dondurulmuş palamut balığı filetolarında lipid oksidasyonunun önlenmesi . XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, (pp.498). Rize, Turkey

YERLİKAYA, PINAR, And NALAN GÖKOĞLU. "Yeşil çay ekstraktı uygulaması ile dondurulmuş palamut balığı filetolarında lipid oksidasyonunun önlenmesi," XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu,, Rize, Turkey, 2009

YERLİKAYA, PINAR Y. And GÖKOĞLU, NALAN. "Yeşil çay ekstraktı uygulaması ile dondurulmuş palamut balığı filetolarında lipid oksidasyonunun önlenmesi." XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, , Rize, Turkey, pp.498, 2009

YERLİKAYA, P. And GÖKOĞLU, N. (2009) . "Yeşil çay ekstraktı uygulaması ile dondurulmuş palamut balığı filetolarında lipid oksidasyonunun önlenmesi." XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, , Rize, Turkey, p.498.

@conferencepaper{conferencepaper, author={PINAR YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU And author={NALAN GÖKOĞLU}, title={Yeşil çay ekstraktı uygulaması ile dondurulmuş palamut balığı filetolarında lipid oksidasyonunun önlenmesi}, congress name={XV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu,}, city={Rize}, country={Turkey}, year={2009}, pages={498} }