Atıf Formatları
Farklı çeşit ve pişirme yöntemlerinin mısır bulgurlarının çirişlenme özellikleri üzerine etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. CERTEL, "Farklı çeşit ve pişirme yöntemlerinin mısır bulgurlarının çirişlenme özellikleri üzerine etkileri," Gıda , vol.23, no.4, pp.267-277, 1998

CERTEL, M. 1998. Farklı çeşit ve pişirme yöntemlerinin mısır bulgurlarının çirişlenme özellikleri üzerine etkileri. Gıda , vol.23, no.4 , 267-277.

CERTEL, M., (1998). Farklı çeşit ve pişirme yöntemlerinin mısır bulgurlarının çirişlenme özellikleri üzerine etkileri. Gıda , vol.23, no.4, 267-277.

CERTEL, MUHARREM. "Farklı çeşit ve pişirme yöntemlerinin mısır bulgurlarının çirişlenme özellikleri üzerine etkileri," Gıda , vol.23, no.4, 267-277, 1998

CERTEL, MUHARREM. "Farklı çeşit ve pişirme yöntemlerinin mısır bulgurlarının çirişlenme özellikleri üzerine etkileri." Gıda , vol.23, no.4, pp.267-277, 1998

CERTEL, M. (1998) . "Farklı çeşit ve pişirme yöntemlerinin mısır bulgurlarının çirişlenme özellikleri üzerine etkileri." Gıda , vol.23, no.4, pp.267-277.

@article{article, author={MUHARREM CERTEL}, title={Farklı çeşit ve pişirme yöntemlerinin mısır bulgurlarının çirişlenme özellikleri üzerine etkileri}, journal={Gıda}, year=1998, pages={267-277} }