E. ARIKAN Et Al. , "Yükseköğretim Kurumlarındaki Eğitim Mutfaklarında Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri (Problems and Solution Proposals in Training Kitchens of Higher Education Institutions)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, pp.592-601, 2018
ARIKAN, E. Et Al. 2018. Yükseköğretim Kurumlarındaki Eğitim Mutfaklarında Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri (Problems and Solution Proposals in Training Kitchens of Higher Education Institutions). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2 , 592-601.
ARIKAN, E., SÜRÜCÜ, Ö., & ARMAN, A., (2018). Yükseköğretim Kurumlarındaki Eğitim Mutfaklarında Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri (Problems and Solution Proposals in Training Kitchens of Higher Education Institutions). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, 592-601.
ARIKAN, ERSİN, ÖZLEM SÜRÜCÜ, And ADEM ARMAN. "Yükseköğretim Kurumlarındaki Eğitim Mutfaklarında Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri (Problems and Solution Proposals in Training Kitchens of Higher Education Institutions)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, 592-601, 2018
ARIKAN, ERSİN Et Al. "Yükseköğretim Kurumlarındaki Eğitim Mutfaklarında Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri (Problems and Solution Proposals in Training Kitchens of Higher Education Institutions)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, pp.592-601, 2018
ARIKAN, E. SÜRÜCÜ, Ö. And ARMAN, A. (2018) . "Yükseköğretim Kurumlarındaki Eğitim Mutfaklarında Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri (Problems and Solution Proposals in Training Kitchens of Higher Education Institutions)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, pp.592-601.
@article{article, author={ERSİN ARIKAN Et Al. }, title={Yükseköğretim Kurumlarındaki Eğitim Mutfaklarında Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri (Problems and Solution Proposals in Training Kitchens of Higher Education Institutions)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={592-601} }