A. ERTAŞ And N. ONUR, "Sürdürülebilir Gastronomi Ve Atık Gıda Uygulamaları," In TURİZM SEKTORUNDE YENİ EĞİLİMLER , Çizgi Kitabevi, 2022, pp.80-87.
ERTAŞ, A. And ONUR, N. Sürdürülebilir Gastronomi Ve Atık Gıda Uygulamaları. 2022. In TURİZM SEKTORUNDE YENİ EĞİLİMLER , Çizgi Kitabevi, 80-87.
ERTAŞ, A., & ONUR, N., (2022). Sürdürülebilir Gastronomi Ve Atık Gıda Uygulamaları. TURİZM SEKTORUNDE YENİ EĞİLİMLER (pp.80-87), Çizgi Kitabevi.
ERTAŞ, AYŞEN, And NESLİHAN ONUR. "Sürdürülebilir Gastronomi Ve Atık Gıda Uygulamaları." In TURİZM SEKTORUNDE YENİ EĞİLİMLER , 80-87. Çizgi Kitabevi, 2022
ERTAŞ, AYŞEN And ONUR, NESLİHAN. "Sürdürülebilir Gastronomi Ve Atık Gıda Uygulamaları." TURİZM SEKTORUNDE YENİ EĞİLİMLER , Çizgi Kitabevi, 2022, pp.80-87.
ERTAŞ, A. And ONUR, N. (2022) "Sürdürülebilir Gastronomi Ve Atık Gıda Uygulamaları", TURİZM SEKTORUNDE YENİ EĞİLİMLER . Çizgi Kitabevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={AYŞEN ERTAŞ And author ={NESLİHAN ONUR}, chaptertitle={Sürdürülebilir Gastronomi Ve Atık Gıda Uygulamaları}, booktitle={ TURİZM SEKTORUNDE YENİ EĞİLİMLER}, publisher={Çizgi Kitabevi}, city={},year={2022} }