M. ÜNLÜSAYIN Et Al. , "Soğuk Muhafaza Boyunca İngiliz Stili Balık Çorbasının Mikrobiyolojik ve Biyokimyasal Değişimi," 2. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.31, 2010
ÜNLÜSAYIN, M. Et Al. 2010. Soğuk Muhafaza Boyunca İngiliz Stili Balık Çorbasının Mikrobiyolojik ve Biyokimyasal Değişimi. 2. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 31.
ÜNLÜSAYIN, M., ERDİLAL, R., Özer, E., & GÜMÜŞ, B., (2010). Soğuk Muhafaza Boyunca İngiliz Stili Balık Çorbasının Mikrobiyolojik ve Biyokimyasal Değişimi . 2. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.31). İstanbul, Turkey
ÜNLÜSAYIN, MUSTAFA Et Al. "Soğuk Muhafaza Boyunca İngiliz Stili Balık Çorbasının Mikrobiyolojik ve Biyokimyasal Değişimi," 2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2010
ÜNLÜSAYIN, MUSTAFA Et Al. "Soğuk Muhafaza Boyunca İngiliz Stili Balık Çorbasının Mikrobiyolojik ve Biyokimyasal Değişimi." 2. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.31, 2010
ÜNLÜSAYIN, M. Et Al. (2010) . "Soğuk Muhafaza Boyunca İngiliz Stili Balık Çorbasının Mikrobiyolojik ve Biyokimyasal Değişimi." 2. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, p.31.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA ÜNLÜSAYIN Et Al. }, title={Soğuk Muhafaza Boyunca İngiliz Stili Balık Çorbasının Mikrobiyolojik ve Biyokimyasal Değişimi}, congress name={2. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2010}, pages={31} }