Atıf Formatları
Soğuk Muhafaza Boyunca İngiliz Stili Balık Çorbasının Mikrobiyolojik ve Biyokimyasal Değişimi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ÜNLÜSAYIN Et Al. , "Soğuk Muhafaza Boyunca İngiliz Stili Balık Çorbasının Mikrobiyolojik ve Biyokimyasal Değişimi," 2. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.31, 2010

ÜNLÜSAYIN, M. Et Al. 2010. Soğuk Muhafaza Boyunca İngiliz Stili Balık Çorbasının Mikrobiyolojik ve Biyokimyasal Değişimi. 2. Gıda Güvenliği Kongresi , (İstanbul, Turkey), 31.

ÜNLÜSAYIN, M., ERDİLAL, R., Özer, E., & GÜMÜŞ, B., (2010). Soğuk Muhafaza Boyunca İngiliz Stili Balık Çorbasının Mikrobiyolojik ve Biyokimyasal Değişimi . 2. Gıda Güvenliği Kongresi (pp.31). İstanbul, Turkey

ÜNLÜSAYIN, MUSTAFA Et Al. "Soğuk Muhafaza Boyunca İngiliz Stili Balık Çorbasının Mikrobiyolojik ve Biyokimyasal Değişimi," 2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Turkey, 2010

ÜNLÜSAYIN, MUSTAFA Et Al. "Soğuk Muhafaza Boyunca İngiliz Stili Balık Çorbasının Mikrobiyolojik ve Biyokimyasal Değişimi." 2. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.31, 2010

ÜNLÜSAYIN, M. Et Al. (2010) . "Soğuk Muhafaza Boyunca İngiliz Stili Balık Çorbasının Mikrobiyolojik ve Biyokimyasal Değişimi." 2. Gıda Güvenliği Kongresi , İstanbul, Turkey, p.31.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA ÜNLÜSAYIN Et Al. }, title={Soğuk Muhafaza Boyunca İngiliz Stili Balık Çorbasının Mikrobiyolojik ve Biyokimyasal Değişimi}, congress name={2. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2010}, pages={31} }