Atıf Formatları
Buharda Pişirilmiş Ekmeğin Bazı Fiziksel ve Duyusal Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. N. DURAK And M. ERBAŞ, "Buharda Pişirilmiş Ekmeğin Bazı Fiziksel ve Duyusal Özellikleri," Türkiye 12. Gıda Kongresi 05-07 Ekim 2016 , Edirne, Turkey, pp.505, 2016

DURAK, A. N. And ERBAŞ, M. 2016. Buharda Pişirilmiş Ekmeğin Bazı Fiziksel ve Duyusal Özellikleri. Türkiye 12. Gıda Kongresi 05-07 Ekim 2016 , (Edirne, Turkey), 505.

DURAK, A. N., & ERBAŞ, M., (2016). Buharda Pişirilmiş Ekmeğin Bazı Fiziksel ve Duyusal Özellikleri . Türkiye 12. Gıda Kongresi 05-07 Ekim 2016 (pp.505). Edirne, Turkey

DURAK, ATİKE, And MUSTAFA ERBAŞ. "Buharda Pişirilmiş Ekmeğin Bazı Fiziksel ve Duyusal Özellikleri," Türkiye 12. Gıda Kongresi 05-07 Ekim 2016, Edirne, Turkey, 2016

DURAK, ATİKE N. And ERBAŞ, MUSTAFA. "Buharda Pişirilmiş Ekmeğin Bazı Fiziksel ve Duyusal Özellikleri." Türkiye 12. Gıda Kongresi 05-07 Ekim 2016 , Edirne, Turkey, pp.505, 2016

DURAK, A. N. And ERBAŞ, M. (2016) . "Buharda Pişirilmiş Ekmeğin Bazı Fiziksel ve Duyusal Özellikleri." Türkiye 12. Gıda Kongresi 05-07 Ekim 2016 , Edirne, Turkey, p.505.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ATİKE NUR DURAK And author={MUSTAFA ERBAŞ}, title={Buharda Pişirilmiş Ekmeğin Bazı Fiziksel ve Duyusal Özellikleri}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi 05-07 Ekim 2016}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={505} }