Z. KALAYCI Et Al. , "Stevia rebaudiana (Bertoni)’nın Antioksidan, Antimikrobiyal ve Antidiyabetik Özellikleri: Sistematik Derleme," Literatür Eczacılık Bilimleri Dergisi , vol.10, no.2, pp.268-275, 2021
KALAYCI, Z. Et Al. 2021. Stevia rebaudiana (Bertoni)’nın Antioksidan, Antimikrobiyal ve Antidiyabetik Özellikleri: Sistematik Derleme. Literatür Eczacılık Bilimleri Dergisi , vol.10, no.2 , 268-275.
KALAYCI, Z., KAMARLI ALTUN, H., & ÇOBAN, A. Y., (2021). Stevia rebaudiana (Bertoni)’nın Antioksidan, Antimikrobiyal ve Antidiyabetik Özellikleri: Sistematik Derleme. Literatür Eczacılık Bilimleri Dergisi , vol.10, no.2, 268-275.
KALAYCI, ZEYNEP, HÜLYA KAMARLI ALTUN, And AHMET YILMAZ ÇOBAN. "Stevia rebaudiana (Bertoni)’nın Antioksidan, Antimikrobiyal ve Antidiyabetik Özellikleri: Sistematik Derleme," Literatür Eczacılık Bilimleri Dergisi , vol.10, no.2, 268-275, 2021
KALAYCI, ZEYNEP Et Al. "Stevia rebaudiana (Bertoni)’nın Antioksidan, Antimikrobiyal ve Antidiyabetik Özellikleri: Sistematik Derleme." Literatür Eczacılık Bilimleri Dergisi , vol.10, no.2, pp.268-275, 2021
KALAYCI, Z. KAMARLI ALTUN, H. And ÇOBAN, A. Y. (2021) . "Stevia rebaudiana (Bertoni)’nın Antioksidan, Antimikrobiyal ve Antidiyabetik Özellikleri: Sistematik Derleme." Literatür Eczacılık Bilimleri Dergisi , vol.10, no.2, pp.268-275.
@article{article, author={ZEYNEP KALAYCI Et Al. }, title={Stevia rebaudiana (Bertoni)’nın Antioksidan, Antimikrobiyal ve Antidiyabetik Özellikleri: Sistematik Derleme}, journal={Literatür Eczacılık Bilimleri Dergisi}, year=2021, pages={268-275} }