Atıf Formatları
Püskürterek Kurutma Yöntemi Kullanılarak Isıl Stabilizasyonu Yüksek Probiyotik Mikroorganizma İçeren Mikrokapsül Üretimi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. ARSLAN TONTUL And M. ERBAŞ, "Püskürterek Kurutma Yöntemi Kullanılarak Isıl Stabilizasyonu Yüksek Probiyotik Mikroorganizma İçeren Mikrokapsül Üretimi," 12. Türkiye Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.50, 2016

ARSLAN TONTUL, S. And ERBAŞ, M. 2016. Püskürterek Kurutma Yöntemi Kullanılarak Isıl Stabilizasyonu Yüksek Probiyotik Mikroorganizma İçeren Mikrokapsül Üretimi. 12. Türkiye Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 50.

ARSLAN TONTUL, S., & ERBAŞ, M., (2016). Püskürterek Kurutma Yöntemi Kullanılarak Isıl Stabilizasyonu Yüksek Probiyotik Mikroorganizma İçeren Mikrokapsül Üretimi . 12. Türkiye Gıda Kongresi (pp.50). Edirne, Turkey

ARSLAN TONTUL, SULTAN, And MUSTAFA ERBAŞ. "Püskürterek Kurutma Yöntemi Kullanılarak Isıl Stabilizasyonu Yüksek Probiyotik Mikroorganizma İçeren Mikrokapsül Üretimi," 12. Türkiye Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016

ARSLAN TONTUL, SULTAN A. And ERBAŞ, MUSTAFA. "Püskürterek Kurutma Yöntemi Kullanılarak Isıl Stabilizasyonu Yüksek Probiyotik Mikroorganizma İçeren Mikrokapsül Üretimi." 12. Türkiye Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.50, 2016

ARSLAN TONTUL, S. And ERBAŞ, M. (2016) . "Püskürterek Kurutma Yöntemi Kullanılarak Isıl Stabilizasyonu Yüksek Probiyotik Mikroorganizma İçeren Mikrokapsül Üretimi." 12. Türkiye Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.50.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SULTAN ARSLAN TONTUL And author={MUSTAFA ERBAŞ}, title={Püskürterek Kurutma Yöntemi Kullanılarak Isıl Stabilizasyonu Yüksek Probiyotik Mikroorganizma İçeren Mikrokapsül Üretimi}, congress name={12. Türkiye Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={50} }