Atıf Formatları
Pandemi Döneminde Diyetisten ve Diyetisyen Adaylarının Sürdürülebilir Beslenmeye Yönelik Alışkanlıklarının ve Sürdürülebilir Beslenme Modeli Akdeniz Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Ş. Karaçil Ermumcu Et Al. , "Pandemi Döneminde Diyetisten ve Diyetisyen Adaylarının Sürdürülebilir Beslenmeye Yönelik Alışkanlıklarının ve Sürdürülebilir Beslenme Modeli Akdeniz Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi," II. Uluslararası Sürdürülebilir Yaşam Kongresi , Mersin, Turkey, pp.205-206, 2021

Karaçil Ermumcu, M. Ş. Et Al. 2021. Pandemi Döneminde Diyetisten ve Diyetisyen Adaylarının Sürdürülebilir Beslenmeye Yönelik Alışkanlıklarının ve Sürdürülebilir Beslenme Modeli Akdeniz Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi. II. Uluslararası Sürdürülebilir Yaşam Kongresi , (Mersin, Turkey), 205-206.

Karaçil Ermumcu, M. Ş., Kamarlı Altun, H., & Seremet Kürklü, N., (2021). Pandemi Döneminde Diyetisten ve Diyetisyen Adaylarının Sürdürülebilir Beslenmeye Yönelik Alışkanlıklarının ve Sürdürülebilir Beslenme Modeli Akdeniz Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi . II. Uluslararası Sürdürülebilir Yaşam Kongresi (pp.205-206). Mersin, Turkey

Karaçil Ermumcu, MERVE, Hülya Kamarlı Altun, And Nilgün Seremet Kürklü. "Pandemi Döneminde Diyetisten ve Diyetisyen Adaylarının Sürdürülebilir Beslenmeye Yönelik Alışkanlıklarının ve Sürdürülebilir Beslenme Modeli Akdeniz Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi," II. Uluslararası Sürdürülebilir Yaşam Kongresi, Mersin, Turkey, 2021

Karaçil Ermumcu, MERVE Ş. Et Al. "Pandemi Döneminde Diyetisten ve Diyetisyen Adaylarının Sürdürülebilir Beslenmeye Yönelik Alışkanlıklarının ve Sürdürülebilir Beslenme Modeli Akdeniz Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi." II. Uluslararası Sürdürülebilir Yaşam Kongresi , Mersin, Turkey, pp.205-206, 2021

Karaçil Ermumcu, M. Ş. Kamarlı Altun, H. And Seremet Kürklü, N. (2021) . "Pandemi Döneminde Diyetisten ve Diyetisyen Adaylarının Sürdürülebilir Beslenmeye Yönelik Alışkanlıklarının ve Sürdürülebilir Beslenme Modeli Akdeniz Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi." II. Uluslararası Sürdürülebilir Yaşam Kongresi , Mersin, Turkey, pp.205-206.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MERVE ŞEYDA KARAÇİL ERMUMCU Et Al. }, title={Pandemi Döneminde Diyetisten ve Diyetisyen Adaylarının Sürdürülebilir Beslenmeye Yönelik Alışkanlıklarının ve Sürdürülebilir Beslenme Modeli Akdeniz Diyetine Uyumunun Değerlendirilmesi}, congress name={II. Uluslararası Sürdürülebilir Yaşam Kongresi}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2021}, pages={205-206} }