Atıf Formatları
Antioksidan Aktiviteye Sahip Karadut ve Hibiskus Ekstraktlarının Atıştırmalık Et Çubuklarının Renklendirilmesinde Kullanımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

C. Yiğit And E. Aykın Dinçer, "Antioksidan Aktiviteye Sahip Karadut ve Hibiskus Ekstraktlarının Atıştırmalık Et Çubuklarının Renklendirilmesinde Kullanımı," 13. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ , İzmir, Turkey, pp.29, 2024

Yiğit, C. And Aykın Dinçer, E. 2024. Antioksidan Aktiviteye Sahip Karadut ve Hibiskus Ekstraktlarının Atıştırmalık Et Çubuklarının Renklendirilmesinde Kullanımı. 13. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ , (İzmir, Turkey), 29.

Yiğit, C., & Aykın Dinçer, E., (2024). Antioksidan Aktiviteye Sahip Karadut ve Hibiskus Ekstraktlarının Atıştırmalık Et Çubuklarının Renklendirilmesinde Kullanımı . 13. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ (pp.29). İzmir, Turkey

Yiğit, Cem, And ELİF AYKIN DİNÇER. "Antioksidan Aktiviteye Sahip Karadut ve Hibiskus Ekstraktlarının Atıştırmalık Et Çubuklarının Renklendirilmesinde Kullanımı," 13. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ, İzmir, Turkey, 2024

Yiğit, Cem And Aykın Dinçer, ELİF A. . "Antioksidan Aktiviteye Sahip Karadut ve Hibiskus Ekstraktlarının Atıştırmalık Et Çubuklarının Renklendirilmesinde Kullanımı." 13. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ , İzmir, Turkey, pp.29, 2024

Yiğit, C. And Aykın Dinçer, E. (2024) . "Antioksidan Aktiviteye Sahip Karadut ve Hibiskus Ekstraktlarının Atıştırmalık Et Çubuklarının Renklendirilmesinde Kullanımı." 13. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ , İzmir, Turkey, p.29.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Cem Yiğit And author={ELİF AYKIN DİNÇER}, title={Antioksidan Aktiviteye Sahip Karadut ve Hibiskus Ekstraktlarının Atıştırmalık Et Çubuklarının Renklendirilmesinde Kullanımı}, congress name={13. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2024}, pages={29} }