Atıf Formatları
Hatt-ı Hümayunlar Işığında III. Selim Döneminde İstanbul'da Fırınların ve Ekmeklerin Tebdil-i Kıyafetle Denetimi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. TIZLAK, "Hatt-ı Hümayunlar Işığında III. Selim Döneminde İstanbul'da Fırınların ve Ekmeklerin Tebdil-i Kıyafetle Denetimi," CEDRUS , vol.III, pp.337-350, 2015

TIZLAK, F. 2015. Hatt-ı Hümayunlar Işığında III. Selim Döneminde İstanbul'da Fırınların ve Ekmeklerin Tebdil-i Kıyafetle Denetimi. CEDRUS , vol.III , 337-350.

TIZLAK, F., (2015). Hatt-ı Hümayunlar Işığında III. Selim Döneminde İstanbul'da Fırınların ve Ekmeklerin Tebdil-i Kıyafetle Denetimi. CEDRUS , vol.III, 337-350.

TIZLAK, FAHRETTİN. "Hatt-ı Hümayunlar Işığında III. Selim Döneminde İstanbul'da Fırınların ve Ekmeklerin Tebdil-i Kıyafetle Denetimi," CEDRUS , vol.III, 337-350, 2015

TIZLAK, FAHRETTİN. "Hatt-ı Hümayunlar Işığında III. Selim Döneminde İstanbul'da Fırınların ve Ekmeklerin Tebdil-i Kıyafetle Denetimi." CEDRUS , vol.III, pp.337-350, 2015

TIZLAK, F. (2015) . "Hatt-ı Hümayunlar Işığında III. Selim Döneminde İstanbul'da Fırınların ve Ekmeklerin Tebdil-i Kıyafetle Denetimi." CEDRUS , vol.III, pp.337-350.

@article{article, author={FAHRETTİN TIZLAK}, title={Hatt-ı Hümayunlar Işığında III. Selim Döneminde İstanbul'da Fırınların ve Ekmeklerin Tebdil-i Kıyafetle Denetimi}, journal={CEDRUS}, year=2015, pages={337-350} }