Atıf Formatları
Farklı Kurutma Yöntemleri İle Kurutulan Kuşburnu Meyvesinin C Vitamini Değerinde Oluşan Farklılıkların Değererlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. KARAGÜL And M. TAŞOVA, "Farklı Kurutma Yöntemleri İle Kurutulan Kuşburnu Meyvesinin C Vitamini Değerinde Oluşan Farklılıkların Değererlendirilmesi," İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi , 2017

KARAGÜL, Ş. And TAŞOVA, M. 2017. Farklı Kurutma Yöntemleri İle Kurutulan Kuşburnu Meyvesinin C Vitamini Değerinde Oluşan Farklılıkların Değererlendirilmesi. İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi .

KARAGÜL, Ş., & TAŞOVA, M., (2017). Farklı Kurutma Yöntemleri İle Kurutulan Kuşburnu Meyvesinin C Vitamini Değerinde Oluşan Farklılıkların Değererlendirilmesi . İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi

KARAGÜL, ŞÜKRÜ, And MUHAMMED TAŞOVA. "Farklı Kurutma Yöntemleri İle Kurutulan Kuşburnu Meyvesinin C Vitamini Değerinde Oluşan Farklılıkların Değererlendirilmesi," İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, 2017

KARAGÜL, ŞÜKRÜ And TAŞOVA, MUHAMMED. "Farklı Kurutma Yöntemleri İle Kurutulan Kuşburnu Meyvesinin C Vitamini Değerinde Oluşan Farklılıkların Değererlendirilmesi." İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi , 2017

KARAGÜL, Ş. And TAŞOVA, M. (2017) . "Farklı Kurutma Yöntemleri İle Kurutulan Kuşburnu Meyvesinin C Vitamini Değerinde Oluşan Farklılıkların Değererlendirilmesi." İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi .

@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞÜKRÜ KARAGÜL And author={MUHAMMED TAŞOVA}, title={Farklı Kurutma Yöntemleri İle Kurutulan Kuşburnu Meyvesinin C Vitamini Değerinde Oluşan Farklılıkların Değererlendirilmesi}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={}, country={}, year={2017}}