Atıf Formatları
Farklı randımanlardaki unlardan üretilmiş yufkaların bazı özelliklerinin farklı sıcaklıklarda depolama ile değişimi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ERBAŞ Et Al. , "Farklı randımanlardaki unlardan üretilmiş yufkaların bazı özelliklerinin farklı sıcaklıklarda depolama ile değişimi," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.268, 2009

ERBAŞ, M. Et Al. 2009. Farklı randımanlardaki unlardan üretilmiş yufkaların bazı özelliklerinin farklı sıcaklıklarda depolama ile değişimi. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 268.

ERBAŞ, M., USLU, M. K., Erbaş, M. Ö., & Certel , M., (2009). Farklı randımanlardaki unlardan üretilmiş yufkaların bazı özelliklerinin farklı sıcaklıklarda depolama ile değişimi . Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.268). Van, Turkey

ERBAŞ, MUSTAFA Et Al. "Farklı randımanlardaki unlardan üretilmiş yufkaların bazı özelliklerinin farklı sıcaklıklarda depolama ile değişimi," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009

ERBAŞ, MUSTAFA Et Al. "Farklı randımanlardaki unlardan üretilmiş yufkaların bazı özelliklerinin farklı sıcaklıklarda depolama ile değişimi." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.268, 2009

ERBAŞ, M. Et Al. (2009) . "Farklı randımanlardaki unlardan üretilmiş yufkaların bazı özelliklerinin farklı sıcaklıklarda depolama ile değişimi." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, p.268.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA ERBAŞ Et Al. }, title={Farklı randımanlardaki unlardan üretilmiş yufkaların bazı özelliklerinin farklı sıcaklıklarda depolama ile değişimi}, congress name={Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={268} }