Atıf Formatları
Besin Değeri Düşük Kaba Yemlerin Sindirilebilirlik ve Besleyicilik Değerlerinin Artırılması Yöntemleri.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. ÇAKMAKÇI And N. BARUT AYKOL, "Besin Değeri Düşük Kaba Yemlerin Sindirilebilirlik ve Besleyicilik Değerlerinin Artırılması Yöntemleri.," Akd. Üniv. Zir. Fak. Derg. , vol.10, no.1, pp.345-357, 1997

ÇAKMAKÇI, S. And BARUT AYKOL, N. 1997. Besin Değeri Düşük Kaba Yemlerin Sindirilebilirlik ve Besleyicilik Değerlerinin Artırılması Yöntemleri.. Akd. Üniv. Zir. Fak. Derg. , vol.10, no.1 , 345-357.

ÇAKMAKÇI, S., & BARUT AYKOL, N., (1997). Besin Değeri Düşük Kaba Yemlerin Sindirilebilirlik ve Besleyicilik Değerlerinin Artırılması Yöntemleri.. Akd. Üniv. Zir. Fak. Derg. , vol.10, no.1, 345-357.

ÇAKMAKÇI, SADIK, And NURCAN BARUT AYKOL. "Besin Değeri Düşük Kaba Yemlerin Sindirilebilirlik ve Besleyicilik Değerlerinin Artırılması Yöntemleri.," Akd. Üniv. Zir. Fak. Derg. , vol.10, no.1, 345-357, 1997

ÇAKMAKÇI, SADIK And BARUT AYKOL, NURCAN B. . "Besin Değeri Düşük Kaba Yemlerin Sindirilebilirlik ve Besleyicilik Değerlerinin Artırılması Yöntemleri.." Akd. Üniv. Zir. Fak. Derg. , vol.10, no.1, pp.345-357, 1997

ÇAKMAKÇI, S. And BARUT AYKOL, N. (1997) . "Besin Değeri Düşük Kaba Yemlerin Sindirilebilirlik ve Besleyicilik Değerlerinin Artırılması Yöntemleri.." Akd. Üniv. Zir. Fak. Derg. , vol.10, no.1, pp.345-357.

@article{article, author={SADIK ÇAKMAKÇI And author={NURCAN BARUT AYKOL}, title={Besin Değeri Düşük Kaba Yemlerin Sindirilebilirlik ve Besleyicilik Değerlerinin Artırılması Yöntemleri.}, journal={Akd. Üniv. Zir. Fak. Derg.}, year=1997, pages={345-357} }