Atıf Formatları
Kanatlı Rasyonunda Probiyotik Mikroorganizmaların Önemi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. ÖZTÜRK Et Al. , "Kanatlı Rasyonunda Probiyotik Mikroorganizmaların Önemi," 1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2018) , Burdur, Turkey, pp.162, 2018

ÖZTÜRK, H. Et Al. 2018. Kanatlı Rasyonunda Probiyotik Mikroorganizmaların Önemi. 1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2018) , (Burdur, Turkey), 162.

ÖZTÜRK, H., ÖZDEN TUNCER, B., & TUNCER, Y., (2018). Kanatlı Rasyonunda Probiyotik Mikroorganizmaların Önemi . 1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2018) (pp.162). Burdur, Turkey

ÖZTÜRK, HÜSEYİN, BANU ÖZDEN TUNCER, And YASİN TUNCER. "Kanatlı Rasyonunda Probiyotik Mikroorganizmaların Önemi," 1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2018), Burdur, Turkey, 2018

ÖZTÜRK, HÜSEYİN Et Al. "Kanatlı Rasyonunda Probiyotik Mikroorganizmaların Önemi." 1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2018) , Burdur, Turkey, pp.162, 2018

ÖZTÜRK, H. ÖZDEN TUNCER, B. And TUNCER, Y. (2018) . "Kanatlı Rasyonunda Probiyotik Mikroorganizmaların Önemi." 1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2018) , Burdur, Turkey, p.162.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HÜSEYİN ÖZTÜRK Et Al. }, title={Kanatlı Rasyonunda Probiyotik Mikroorganizmaların Önemi}, congress name={1st INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE and LIFE CONGRESS (IHSLC 2018)}, city={Burdur}, country={Turkey}, year={2018}, pages={162} }