Atıf Formatları
Keçiboynuzu Pekmezinin Bileşimi ve Üretim Aşamaları. Teknolojik Araştırmalar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

İ. TURHAN Et Al. , "Keçiboynuzu Pekmezinin Bileşimi ve Üretim Aşamaları. Teknolojik Araştırmalar," Teknolojik Araştırmalar: GTED , vol.2, no.1, pp.39-44, 2006

TURHAN, İ. Et Al. 2006. Keçiboynuzu Pekmezinin Bileşimi ve Üretim Aşamaları. Teknolojik Araştırmalar. Teknolojik Araştırmalar: GTED , vol.2, no.1 , 39-44.

TURHAN, İ., TETİK, N., & KARHAN, M., (2006). Keçiboynuzu Pekmezinin Bileşimi ve Üretim Aşamaları. Teknolojik Araştırmalar. Teknolojik Araştırmalar: GTED , vol.2, no.1, 39-44.

TURHAN, İRFAN, NEDİM TETİK, And MUSTAFA KARHAN. "Keçiboynuzu Pekmezinin Bileşimi ve Üretim Aşamaları. Teknolojik Araştırmalar," Teknolojik Araştırmalar: GTED , vol.2, no.1, 39-44, 2006

TURHAN, İRFAN Et Al. "Keçiboynuzu Pekmezinin Bileşimi ve Üretim Aşamaları. Teknolojik Araştırmalar." Teknolojik Araştırmalar: GTED , vol.2, no.1, pp.39-44, 2006

TURHAN, İ. TETİK, N. And KARHAN, M. (2006) . "Keçiboynuzu Pekmezinin Bileşimi ve Üretim Aşamaları. Teknolojik Araştırmalar." Teknolojik Araştırmalar: GTED , vol.2, no.1, pp.39-44.

@article{article, author={İRFAN TURHAN Et Al. }, title={Keçiboynuzu Pekmezinin Bileşimi ve Üretim Aşamaları. Teknolojik Araştırmalar}, journal={Teknolojik Araştırmalar: GTED}, year=2006, pages={39-44} }