Atıf Formatları
Gıdalarda Isıl Yayılım ve Isıl İletkenlik Katsayılarının Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. CERTEL And M. F. Ertugay, "Gıdalarda Isıl Yayılım ve Isıl İletkenlik Katsayılarının Belirlenmesi," Standard , vol.33, no.391, pp.22-29, 1994

CERTEL, M. And Ertugay, M. F. 1994. Gıdalarda Isıl Yayılım ve Isıl İletkenlik Katsayılarının Belirlenmesi. Standard , vol.33, no.391 , 22-29.

CERTEL, M., & Ertugay, M. F., (1994). Gıdalarda Isıl Yayılım ve Isıl İletkenlik Katsayılarının Belirlenmesi. Standard , vol.33, no.391, 22-29.

CERTEL, MUHARREM, And M. Fatih Ertugay. "Gıdalarda Isıl Yayılım ve Isıl İletkenlik Katsayılarının Belirlenmesi," Standard , vol.33, no.391, 22-29, 1994

CERTEL, MUHARREM And Ertugay, M. F. . "Gıdalarda Isıl Yayılım ve Isıl İletkenlik Katsayılarının Belirlenmesi." Standard , vol.33, no.391, pp.22-29, 1994

CERTEL, M. And Ertugay, M. F. (1994) . "Gıdalarda Isıl Yayılım ve Isıl İletkenlik Katsayılarının Belirlenmesi." Standard , vol.33, no.391, pp.22-29.

@article{article, author={MUHARREM CERTEL And author={M. Fatih Ertugay}, title={Gıdalarda Isıl Yayılım ve Isıl İletkenlik Katsayılarının Belirlenmesi}, journal={Standard}, year=1994, pages={22-29} }