A. ELGÜN And M. CERTEL, "Aktif Soya Ununun Ham Buğday Ununu Olgunlaştırıcı-Ağartıcı Ajan Olarak Kullanılması III. Ekmeğin Kalitatif Özelliklerine Etkisi," Doğa D2 , vol.12, no.2, pp.233-240, 1988
ELGÜN, A. And CERTEL, M. 1988. Aktif Soya Ununun Ham Buğday Ununu Olgunlaştırıcı-Ağartıcı Ajan Olarak Kullanılması III. Ekmeğin Kalitatif Özelliklerine Etkisi. Doğa D2 , vol.12, no.2 , 233-240.
ELGÜN, A., & CERTEL, M., (1988). Aktif Soya Ununun Ham Buğday Ununu Olgunlaştırıcı-Ağartıcı Ajan Olarak Kullanılması III. Ekmeğin Kalitatif Özelliklerine Etkisi. Doğa D2 , vol.12, no.2, 233-240.
ELGÜN, Adem, And MUHARREM CERTEL. "Aktif Soya Ununun Ham Buğday Ununu Olgunlaştırıcı-Ağartıcı Ajan Olarak Kullanılması III. Ekmeğin Kalitatif Özelliklerine Etkisi," Doğa D2 , vol.12, no.2, 233-240, 1988
ELGÜN, Adem And CERTEL, MUHARREM. "Aktif Soya Ununun Ham Buğday Ununu Olgunlaştırıcı-Ağartıcı Ajan Olarak Kullanılması III. Ekmeğin Kalitatif Özelliklerine Etkisi." Doğa D2 , vol.12, no.2, pp.233-240, 1988
ELGÜN, A. And CERTEL, M. (1988) . "Aktif Soya Ununun Ham Buğday Ununu Olgunlaştırıcı-Ağartıcı Ajan Olarak Kullanılması III. Ekmeğin Kalitatif Özelliklerine Etkisi." Doğa D2 , vol.12, no.2, pp.233-240.
@article{article, author={Adem ELGÜN And author={MUHARREM CERTEL}, title={Aktif Soya Ununun Ham Buğday Ununu Olgunlaştırıcı-Ağartıcı Ajan Olarak Kullanılması III. Ekmeğin Kalitatif Özelliklerine Etkisi}, journal={Doğa D2}, year=1988, pages={233-240} }