Atıf Formatları
Farklı Un ve Su Oranlarının Enzime Dirençli Nişasta Oluşumu Üzerine Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

C. Candal Et Al. , "Farklı Un ve Su Oranlarının Enzime Dirençli Nişasta Oluşumu Üzerine Etkileri," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.66, 2016

Candal, C. Et Al. 2016. Farklı Un ve Su Oranlarının Enzime Dirençli Nişasta Oluşumu Üzerine Etkileri. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 66.

Candal, C., KILIÇ, Ö., & ERBAŞ, M., (2016). Farklı Un ve Su Oranlarının Enzime Dirençli Nişasta Oluşumu Üzerine Etkileri . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.66). Edirne, Turkey

Candal, Cihadiye, ÖZLEM KILIÇ, And MUSTAFA ERBAŞ. "Farklı Un ve Su Oranlarının Enzime Dirençli Nişasta Oluşumu Üzerine Etkileri," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016

Candal, Cihadiye Et Al. "Farklı Un ve Su Oranlarının Enzime Dirençli Nişasta Oluşumu Üzerine Etkileri." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.66, 2016

Candal, C. KILIÇ, Ö. And ERBAŞ, M. (2016) . "Farklı Un ve Su Oranlarının Enzime Dirençli Nişasta Oluşumu Üzerine Etkileri." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.66.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Cihadiye Candal Et Al. }, title={Farklı Un ve Su Oranlarının Enzime Dirençli Nişasta Oluşumu Üzerine Etkileri}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={66} }