C. Candal Et Al. , "Farklı Un ve Su Oranlarının Enzime Dirençli Nişasta Oluşumu Üzerine Etkileri," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.66, 2016
Candal, C. Et Al. 2016. Farklı Un ve Su Oranlarının Enzime Dirençli Nişasta Oluşumu Üzerine Etkileri. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 66.
Candal, C., KILIÇ, Ö., & ERBAŞ, M., (2016). Farklı Un ve Su Oranlarının Enzime Dirençli Nişasta Oluşumu Üzerine Etkileri . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.66). Edirne, Turkey
Candal, Cihadiye, ÖZLEM KILIÇ, And MUSTAFA ERBAŞ. "Farklı Un ve Su Oranlarının Enzime Dirençli Nişasta Oluşumu Üzerine Etkileri," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
Candal, Cihadiye Et Al. "Farklı Un ve Su Oranlarının Enzime Dirençli Nişasta Oluşumu Üzerine Etkileri." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.66, 2016
Candal, C. KILIÇ, Ö. And ERBAŞ, M. (2016) . "Farklı Un ve Su Oranlarının Enzime Dirençli Nişasta Oluşumu Üzerine Etkileri." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.66.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Cihadiye Candal Et Al. }, title={Farklı Un ve Su Oranlarının Enzime Dirençli Nişasta Oluşumu Üzerine Etkileri}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={66} }