A. AŞCI ARSLAN Et Al. , "Antifiriz Proteinler ve Gıda Teknolojisinde Kullanımı.," AKADEMİK GIDA , vol.9, no.6, pp.46-51, 2011
AŞCI ARSLAN, A. Et Al. 2011. Antifiriz Proteinler ve Gıda Teknolojisinde Kullanımı.. AKADEMİK GIDA , vol.9, no.6 , 46-51.
AŞCI ARSLAN, A., ÇOMAK GÖÇER, E. M., & KÜÇÜKÇETİN, A., (2011). Antifiriz Proteinler ve Gıda Teknolojisinde Kullanımı.. AKADEMİK GIDA , vol.9, no.6, 46-51.
AŞCI ARSLAN, AYŞE, EMİNE MİNE ÇOMAK GÖÇER, And AHMET KÜÇÜKÇETİN. "Antifiriz Proteinler ve Gıda Teknolojisinde Kullanımı.," AKADEMİK GIDA , vol.9, no.6, 46-51, 2011
AŞCI ARSLAN, AYŞE A. Et Al. "Antifiriz Proteinler ve Gıda Teknolojisinde Kullanımı.." AKADEMİK GIDA , vol.9, no.6, pp.46-51, 2011
AŞCI ARSLAN, A. ÇOMAK GÖÇER, E. M. And KÜÇÜKÇETİN, A. (2011) . "Antifiriz Proteinler ve Gıda Teknolojisinde Kullanımı.." AKADEMİK GIDA , vol.9, no.6, pp.46-51.
@article{article, author={AYŞE AŞCI ARSLAN Et Al. }, title={Antifiriz Proteinler ve Gıda Teknolojisinde Kullanımı.}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2011, pages={46-51} }