Atıf Formatları
Oysun, G.Peynirsuyu proteininin farklı PH derecelerinde ısı ile denatürasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. ALPKENT, "Oysun, G.Peynirsuyu proteininin farklı PH derecelerinde ısı ile denatürasyonu," Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.3, no.1, pp.51-62, 1988

ALPKENT, Z. 1988. Oysun, G.Peynirsuyu proteininin farklı PH derecelerinde ısı ile denatürasyonu. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.3, no.1 , 51-62.

ALPKENT, Z., (1988). Oysun, G.Peynirsuyu proteininin farklı PH derecelerinde ısı ile denatürasyonu. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.3, no.1, 51-62.

ALPKENT, ZAFER. "Oysun, G.Peynirsuyu proteininin farklı PH derecelerinde ısı ile denatürasyonu," Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.3, no.1, 51-62, 1988

ALPKENT, ZAFER. "Oysun, G.Peynirsuyu proteininin farklı PH derecelerinde ısı ile denatürasyonu." Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.3, no.1, pp.51-62, 1988

ALPKENT, Z. (1988) . "Oysun, G.Peynirsuyu proteininin farklı PH derecelerinde ısı ile denatürasyonu." Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.3, no.1, pp.51-62.

@article{article, author={ZAFER ALPKENT}, title={Oysun, G.Peynirsuyu proteininin farklı PH derecelerinde ısı ile denatürasyonu}, journal={Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=1988, pages={51-62} }