Atıf Formatları
Yöresel Yemeklerin Bölge Restoranları Menülerinde Kullanılabilirliği: Anamur Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. Onur And B. Taşpınar Güven, "Yöresel Yemeklerin Bölge Restoranları Menülerinde Kullanılabilirliği: Anamur Örneği," VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium , Mersin, Turkey, pp.584-590, 2019

Onur, N. And Taşpınar Güven, B. 2019. Yöresel Yemeklerin Bölge Restoranları Menülerinde Kullanılabilirliği: Anamur Örneği. VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium , (Mersin, Turkey), 584-590.

Onur, N., & Taşpınar Güven, B., (2019). Yöresel Yemeklerin Bölge Restoranları Menülerinde Kullanılabilirliği: Anamur Örneği . VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium (pp.584-590). Mersin, Turkey

Onur, NESLİHAN, And Betül Taşpınar Güven. "Yöresel Yemeklerin Bölge Restoranları Menülerinde Kullanılabilirliği: Anamur Örneği," VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium, Mersin, Turkey, 2019

Onur, NESLİHAN And Taşpınar Güven, Betül T. . "Yöresel Yemeklerin Bölge Restoranları Menülerinde Kullanılabilirliği: Anamur Örneği." VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium , Mersin, Turkey, pp.584-590, 2019

Onur, N. And Taşpınar Güven, B. (2019) . "Yöresel Yemeklerin Bölge Restoranları Menülerinde Kullanılabilirliği: Anamur Örneği." VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium , Mersin, Turkey, pp.584-590.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NESLİHAN ONUR And author={Betül Taşpınar Güven}, title={Yöresel Yemeklerin Bölge Restoranları Menülerinde Kullanılabilirliği: Anamur Örneği}, congress name={VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2019}, pages={584-590} }