A. ELGÜN And M. CERTEL, "Aktif Soya Ununun Ham Buğday Ununu Olgunlaştırıcı-Ağartıcı Ajan Olarak Kullanılması II. Hamurun Reolojik Özelliklerine Etkisi," Doğa D2 , vol.12, no.2, pp.222-232, 1988
ELGÜN, A. And CERTEL, M. 1988. Aktif Soya Ununun Ham Buğday Ununu Olgunlaştırıcı-Ağartıcı Ajan Olarak Kullanılması II. Hamurun Reolojik Özelliklerine Etkisi. Doğa D2 , vol.12, no.2 , 222-232.
ELGÜN, A., & CERTEL, M., (1988). Aktif Soya Ununun Ham Buğday Ununu Olgunlaştırıcı-Ağartıcı Ajan Olarak Kullanılması II. Hamurun Reolojik Özelliklerine Etkisi. Doğa D2 , vol.12, no.2, 222-232.
ELGÜN, Adem, And MUHARREM CERTEL. "Aktif Soya Ununun Ham Buğday Ununu Olgunlaştırıcı-Ağartıcı Ajan Olarak Kullanılması II. Hamurun Reolojik Özelliklerine Etkisi," Doğa D2 , vol.12, no.2, 222-232, 1988
ELGÜN, Adem And CERTEL, MUHARREM. "Aktif Soya Ununun Ham Buğday Ununu Olgunlaştırıcı-Ağartıcı Ajan Olarak Kullanılması II. Hamurun Reolojik Özelliklerine Etkisi." Doğa D2 , vol.12, no.2, pp.222-232, 1988
ELGÜN, A. And CERTEL, M. (1988) . "Aktif Soya Ununun Ham Buğday Ununu Olgunlaştırıcı-Ağartıcı Ajan Olarak Kullanılması II. Hamurun Reolojik Özelliklerine Etkisi." Doğa D2 , vol.12, no.2, pp.222-232.
@article{article, author={Adem ELGÜN And author={MUHARREM CERTEL}, title={Aktif Soya Ununun Ham Buğday Ununu Olgunlaştırıcı-Ağartıcı Ajan Olarak Kullanılması II. Hamurun Reolojik Özelliklerine Etkisi}, journal={Doğa D2}, year=1988, pages={222-232} }