Z. ALPKENT, "Oysun, G. Laktoperoksidaz/Tiyosiyanat/Hidrojen peroksit sistemi aktivasyonunun beyaz peynirin bazı özellikleri üzerine etkisi," Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.3, no.2, pp.177-194, 1988
ALPKENT, Z. 1988. Oysun, G. Laktoperoksidaz/Tiyosiyanat/Hidrojen peroksit sistemi aktivasyonunun beyaz peynirin bazı özellikleri üzerine etkisi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.3, no.2 , 177-194.
ALPKENT, Z., (1988). Oysun, G. Laktoperoksidaz/Tiyosiyanat/Hidrojen peroksit sistemi aktivasyonunun beyaz peynirin bazı özellikleri üzerine etkisi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.3, no.2, 177-194.
ALPKENT, ZAFER. "Oysun, G. Laktoperoksidaz/Tiyosiyanat/Hidrojen peroksit sistemi aktivasyonunun beyaz peynirin bazı özellikleri üzerine etkisi," Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.3, no.2, 177-194, 1988
ALPKENT, ZAFER. "Oysun, G. Laktoperoksidaz/Tiyosiyanat/Hidrojen peroksit sistemi aktivasyonunun beyaz peynirin bazı özellikleri üzerine etkisi." Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.3, no.2, pp.177-194, 1988
ALPKENT, Z. (1988) . "Oysun, G. Laktoperoksidaz/Tiyosiyanat/Hidrojen peroksit sistemi aktivasyonunun beyaz peynirin bazı özellikleri üzerine etkisi." Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.3, no.2, pp.177-194.
@article{article, author={ZAFER ALPKENT}, title={Oysun, G. Laktoperoksidaz/Tiyosiyanat/Hidrojen peroksit sistemi aktivasyonunun beyaz peynirin bazı özellikleri üzerine etkisi}, journal={Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=1988, pages={177-194} }