Atıf Formatları
Antalya Bölgesindeki Süs Balığı Üreten İşletmelrin Yapısal ve Teknik Analizi: I. Yapısal Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Kanyılmaz Et Al. , "Antalya Bölgesindeki Süs Balığı Üreten İşletmelrin Yapısal ve Teknik Analizi: I. Yapısal Özellikleri," Ulusal Tarım Kongresi 2013 , Antalya, Turkey, pp.89, 2013

Kanyılmaz, M. Et Al. 2013. Antalya Bölgesindeki Süs Balığı Üreten İşletmelrin Yapısal ve Teknik Analizi: I. Yapısal Özellikleri. Ulusal Tarım Kongresi 2013 , (Antalya, Turkey), 89.

Kanyılmaz, M., GÜMÜŞ, E., Sevgili, H., & Gülle, İ., (2013). Antalya Bölgesindeki Süs Balığı Üreten İşletmelrin Yapısal ve Teknik Analizi: I. Yapısal Özellikleri . Ulusal Tarım Kongresi 2013 (pp.89). Antalya, Turkey

Kanyılmaz, Mahir Et Al. "Antalya Bölgesindeki Süs Balığı Üreten İşletmelrin Yapısal ve Teknik Analizi: I. Yapısal Özellikleri," Ulusal Tarım Kongresi 2013, Antalya, Turkey, 2013

Kanyılmaz, Mahir Et Al. "Antalya Bölgesindeki Süs Balığı Üreten İşletmelrin Yapısal ve Teknik Analizi: I. Yapısal Özellikleri." Ulusal Tarım Kongresi 2013 , Antalya, Turkey, pp.89, 2013

Kanyılmaz, M. Et Al. (2013) . "Antalya Bölgesindeki Süs Balığı Üreten İşletmelrin Yapısal ve Teknik Analizi: I. Yapısal Özellikleri." Ulusal Tarım Kongresi 2013 , Antalya, Turkey, p.89.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Mahir Kanyılmaz Et Al. }, title={Antalya Bölgesindeki Süs Balığı Üreten İşletmelrin Yapısal ve Teknik Analizi: I. Yapısal Özellikleri}, congress name={Ulusal Tarım Kongresi 2013}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2013}, pages={89} }