Atıf Formatları
Gastronomi Üzerine Araştırmalar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. ÖZDEMİR Et Al. , "Şeflerin Yaratıcılık ve Yenilikçilik Yeteneklerini Geliştirmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma," In Gastronomi Üzerine Araştırmalar , Ankara: Detay Yayıncılık, 2017, pp.237-250.

ÖZDEMİR, B. Et Al. Şeflerin Yaratıcılık ve Yenilikçilik Yeteneklerini Geliştirmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma. 2017. In Gastronomi Üzerine Araştırmalar , Detay Yayıncılık, Ankara, 237-250.

ÖZDEMİR, B., YILMAZ, G., & ÇALIŞKAN, O., (2017). Şeflerin Yaratıcılık ve Yenilikçilik Yeteneklerini Geliştirmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma. Gastronomi Üzerine Araştırmalar (pp.237-250), Ankara: Detay Yayıncılık.

ÖZDEMİR, BAHATTİN, GÖKHAN YILMAZ, And OSMAN ÇALIŞKAN. "Şeflerin Yaratıcılık ve Yenilikçilik Yeteneklerini Geliştirmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma." In Gastronomi Üzerine Araştırmalar , 237-250. Ankara: Detay Yayıncılık, 2017

ÖZDEMİR, BAHATTİN Et Al. "Şeflerin Yaratıcılık ve Yenilikçilik Yeteneklerini Geliştirmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma." Gastronomi Üzerine Araştırmalar , Detay Yayıncılık, 2017, pp.237-250.

ÖZDEMİR, B. YILMAZ, G. And ÇALIŞKAN, O. (2017) "Şeflerin Yaratıcılık ve Yenilikçilik Yeteneklerini Geliştirmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma", Gastronomi Üzerine Araştırmalar . Ankara: Detay Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={BAHATTİN ÖZDEMİR Et Al. }, chaptertitle={Şeflerin Yaratıcılık ve Yenilikçilik Yeteneklerini Geliştirmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma}, booktitle={ Gastronomi Üzerine Araştırmalar}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2017} }