A. SOYDAL Et Al. , "Pitaya (Hylocereus spp.) çeliklerinin köklenmesi üzerine bakteri konsantrasyonlarının etkileri," Mediterranean Agricultural Sciences , vol.32, no.3, pp.275-280, 2019
SOYDAL, A. Et Al. 2019. Pitaya (Hylocereus spp.) çeliklerinin köklenmesi üzerine bakteri konsantrasyonlarının etkileri. Mediterranean Agricultural Sciences , vol.32, no.3 , 275-280.
SOYDAL, A., BALKIÇ, R., & GÜBBÜK, H., (2019). Pitaya (Hylocereus spp.) çeliklerinin köklenmesi üzerine bakteri konsantrasyonlarının etkileri. Mediterranean Agricultural Sciences , vol.32, no.3, 275-280.
SOYDAL, Ahmet, RECEP BALKIÇ, And HAMİDE GÜBBÜK. "Pitaya (Hylocereus spp.) çeliklerinin köklenmesi üzerine bakteri konsantrasyonlarının etkileri," Mediterranean Agricultural Sciences , vol.32, no.3, 275-280, 2019
SOYDAL, Ahmet Et Al. "Pitaya (Hylocereus spp.) çeliklerinin köklenmesi üzerine bakteri konsantrasyonlarının etkileri." Mediterranean Agricultural Sciences , vol.32, no.3, pp.275-280, 2019
SOYDAL, A. BALKIÇ, R. And GÜBBÜK, H. (2019) . "Pitaya (Hylocereus spp.) çeliklerinin köklenmesi üzerine bakteri konsantrasyonlarının etkileri." Mediterranean Agricultural Sciences , vol.32, no.3, pp.275-280.
@article{article, author={Ahmet SOYDAL Et Al. }, title={Pitaya (Hylocereus spp.) çeliklerinin köklenmesi üzerine bakteri konsantrasyonlarının etkileri}, journal={Mediterranean Agricultural Sciences}, year=2019, pages={275-280} }