Atıf Formatları
Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ERBAŞ Et Al. , "Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.112, 2016

ERBAŞ, M. Et Al. 2016. Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 112.

ERBAŞ, M., ARSLAN TONTUL, S., DURAK, A. N., AYKIN, E., MUTLU, C., Candal, C., ... Kılıç, Ö.(2016). Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.112). Edirne, Turkey

ERBAŞ, MUSTAFA Et Al. "Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016

ERBAŞ, MUSTAFA Et Al. "Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.112, 2016

ERBAŞ, M. Et Al. (2016) . "Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.112.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA ERBAŞ Et Al. }, title={Gıdaların su içerikleri ve su aktivitelerinin fizikokimyasal anlamı ve sorpsiyon izotermlerinin önemi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={112} }