F. ARSLAN, "Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrolü: Batı Karadeniz Bölgesindeki Otel İşletmelerine Yönelik Bir Araştırma," Abant Ä°zzet Baysal Ãœniversitesi EÄŸitim Fakültesi Dergisi , vol.15, no.3, pp.71-106, 2015
ARSLAN, F. 2015. Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrolü: Batı Karadeniz Bölgesindeki Otel İşletmelerine Yönelik Bir Araştırma. Abant Ä°zzet Baysal Ãœniversitesi EÄŸitim Fakültesi Dergisi , vol.15, no.3 , 71-106.
ARSLAN, F., (2015). Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrolü: Batı Karadeniz Bölgesindeki Otel İşletmelerine Yönelik Bir Araştırma. Abant Ä°zzet Baysal Ãœniversitesi EÄŸitim Fakültesi Dergisi , vol.15, no.3, 71-106.
ARSLAN, FİLİZ. "Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrolü: Batı Karadeniz Bölgesindeki Otel İşletmelerine Yönelik Bir Araştırma," Abant Ä°zzet Baysal Ãœniversitesi EÄŸitim Fakültesi Dergisi , vol.15, no.3, 71-106, 2015
ARSLAN, FİLİZ. "Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrolü: Batı Karadeniz Bölgesindeki Otel İşletmelerine Yönelik Bir Araştırma." Abant Ä°zzet Baysal Ãœniversitesi EÄŸitim Fakültesi Dergisi , vol.15, no.3, pp.71-106, 2015
ARSLAN, F. (2015) . "Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrolü: Batı Karadeniz Bölgesindeki Otel İşletmelerine Yönelik Bir Araştırma." Abant Ä°zzet Baysal Ãœniversitesi EÄŸitim Fakültesi Dergisi , vol.15, no.3, pp.71-106.
@article{article, author={FİLİZ ARSLAN}, title={Yiyecek-İçecek Maliyet Kontrolü: Batı Karadeniz Bölgesindeki Otel İşletmelerine Yönelik Bir Araştırma}, journal={Abant Ä°zzet Baysal Ãœniversitesi EÄŸitim Fakültesi Dergisi}, year=2015, pages={71-106} }