C. Yiğit Et Al. , "Kavurma Üretiminde Yeşil Çay, Adaçayı ve Biberiye Ekstraktlarının Kullanımı," 6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.1, 2024
Yiğit, C. Et Al. 2024. Kavurma Üretiminde Yeşil Çay, Adaçayı ve Biberiye Ekstraktlarının Kullanımı. 6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Mersin, Turkey), 1.
Yiğit, C., Özbek, F., Özbek, G., & Aykın Dinçer, E., (2024). Kavurma Üretiminde Yeşil Çay, Adaçayı ve Biberiye Ekstraktlarının Kullanımı . 6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.1). Mersin, Turkey
Yiğit, Cem Et Al. "Kavurma Üretiminde Yeşil Çay, Adaçayı ve Biberiye Ekstraktlarının Kullanımı," 6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Mersin, Turkey, 2024
Yiğit, Cem Et Al. "Kavurma Üretiminde Yeşil Çay, Adaçayı ve Biberiye Ekstraktlarının Kullanımı." 6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.1, 2024
Yiğit, C. Et Al. (2024) . "Kavurma Üretiminde Yeşil Çay, Adaçayı ve Biberiye Ekstraktlarının Kullanımı." 6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Mersin, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Cem Yiğit Et Al. }, title={Kavurma Üretiminde Yeşil Çay, Adaçayı ve Biberiye Ekstraktlarının Kullanımı}, congress name={6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2024}, pages={1} }