Atıf Formatları
Kavurma Üretiminde Yeşil Çay, Adaçayı ve Biberiye Ekstraktlarının Kullanımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

C. Yiğit Et Al. , "Kavurma Üretiminde Yeşil Çay, Adaçayı ve Biberiye Ekstraktlarının Kullanımı," 6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.1, 2024

Yiğit, C. Et Al. 2024. Kavurma Üretiminde Yeşil Çay, Adaçayı ve Biberiye Ekstraktlarının Kullanımı. 6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Mersin, Turkey), 1.

Yiğit, C., Özbek, F., Özbek, G., & Aykın Dinçer, E., (2024). Kavurma Üretiminde Yeşil Çay, Adaçayı ve Biberiye Ekstraktlarının Kullanımı . 6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.1). Mersin, Turkey

Yiğit, Cem Et Al. "Kavurma Üretiminde Yeşil Çay, Adaçayı ve Biberiye Ekstraktlarının Kullanımı," 6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Mersin, Turkey, 2024

Yiğit, Cem Et Al. "Kavurma Üretiminde Yeşil Çay, Adaçayı ve Biberiye Ekstraktlarının Kullanımı." 6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.1, 2024

Yiğit, C. Et Al. (2024) . "Kavurma Üretiminde Yeşil Çay, Adaçayı ve Biberiye Ekstraktlarının Kullanımı." 6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Mersin, Turkey, p.1.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Cem Yiğit Et Al. }, title={Kavurma Üretiminde Yeşil Çay, Adaçayı ve Biberiye Ekstraktlarının Kullanımı}, congress name={6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2024}, pages={1} }